De begeleide blok om mijn blok te slagen !

De 9 behoeften om te slagen :

1) Willen slagen (motivatie) 2) De drang van andere gemotiveerde studenten 3) Begeleiders met een universitair masterdiploma 4) Een ondersteund ritme aannemen en het behouden tot op het einde 5) De fundamentele kennissen versterken om het vertrouwen hoog te houden 6) Een vakinhoudelijke ondersteuning 7) Een sterke studiemethodiek ( specifieke leermethodes, mentale coaching) 8) Een kalme en studieuze residentiele omgeving zonder internet 9) Een persoonlijke opvolging

cogito

De sterkte van een begeleide blok bij Succedo

- 6 studieperiodes van 1u30 waarvan 2 met een individuele begeleiding en 4 onder toezicht van een begeleider

- Begeleiders met een universitair masterdiploma

- De aanwezigheid en de drang van andere gemotiveerde studenten om te slagen

Is de begeleide blok iets voor jou?

Ja, alle hogeschool- en universiteitsstudenten zijn welkom. Alle studenten van geneeskunde tot burgerlijk ingenieur kunnen genieten van de op maat hulp dat Succedo aanbiedt om de slaagkansen van de blok en examens te optimaliseren.

De volgende begeleide blokken vinden plaats deze zomer tussen 17 juli en 12 augustus. Doel? De examens van augustus-september op een intensieve manier voor te bereiden. De student komt in onze centra zijn examens voorbereiden in een ideaal kader met de hulp van begeleiders om zo van elke blokdag bij Succedo het equivalent van 3 normale blokdagen te maken.

Direct contact: Leon Bouckaert 0472/57.41.30

Succedo in Vlaanderen

  • Een afspraak vóór de begeleiding
  • Een strikt persoonlijke opvolging
  • Permanente opleiding van de begeleiders
  • Gediplomeerde begeleiders
  • 15 jaar ervaring
  • Twee kantoren: Gent en Brussel